5-Tips om blijvend een beter figuur en conditie te bereiken!


Jeugdbudo bij Essink in Eindhoven

Bij Essink Sportcentrum kan je ook terecht voor verschillende budo-sporten, zoals Judo, Karate en Jiujitsu.

Verschillende budo-sporten voor de jeugd

 • Judo (vanaf 5 jaar): voor opgroeiende kinderen ideaal voor de lichaamsontwikkeling. De basisvormen van bewegen, trekken, duwen, dragen, tillen, rollen zijn oefeningen die de judosporten veelzijdig en intensief maakt. Uiteindelijk, dus ook voor volwassenen, veel mogelijkheden voor wedstrijdjudoka’s die verder willen en voor judoka’s die zwarte band of hoger willen halen.
  Info en activiteiten seizoen 2018-2019    
  Jeugdcompetitie 2019: zondag 27 jan, 24 febr en 24 maart. Aanvang:  6 t/m 8 jaar 11:00 uur, 9 t/m 11 jaar 12:45 uur   aanmelden bij judoleraar
   
 • Karate (vanaf 7 jaar): een sport waarbij snelheid, techniek en concentratie een grote rol spelen. In een pittige lessen wordt getraind in trap, stoot en weringtechnieken voor aanval en verdediging.
   
 • Jiujitsu (vanaf 7 jaar): de moeder van vele Japanse vechtsporten. Jiujitsu is gericht op het buiten gevecht stellen en dus onschadelijk maken van een tegenstander. Men leert effectief verdedigen door gebruik te maken van de zwakke en kwetsbare plekken van de aanvaller. Een jiujitsuka gebruikt onder andere worpen, klemmen, grepen, stoten en trappen waardoor jiujitsu de ideale zelfverdedigingmethode is.

Bekijk het jeugdlesrooster

Is het financieel niet haalbaar om je kind te laten sporten bij ons? Doe een anvraag bij stichting Leergeld!  Zij helpen u en uw kind graag zodat je zoon of dochter toch kan sporten!  Doe hier een aanvraag.

Maak kennis met een Gratis Proefles

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

Exameneisen
Gele Band
Oranje Band
Groene Band
Blauwe Band
Bruine Band

 

Contact

Essink Sportcentrum
Toon Schroderlaan 2
5644 HS Eindhoven

040 211 5639