5-Tips om blijvend een beter figuur en conditie te bereiken!


Fysiotherapie bij Essink in Eindhoven

Praktijk voor Fysiotherapie en osteopathie parktijk Wecare Health werkt  samen met Essink Sportcentrum om mensen op een gezonde en verantwoorde manier te laten sporten. Helaas brengt een actieve levensstijl ook wel eens klachten met zich mee. Met onze ervaringen in de sport en een breed netwerk van specialisten proberen wij je zo snel mogelijk weer op het oude niveau te krijgen.

Het tijdig erkennen en adequaat handelen bij pijntjes is een onderdeel van een verantwoorde sportmentaliteit. Het voorkomen van serieuze blessures begint dan ook bij een snelle diagnose en advies hoe met de klachten om te gaan.

Gratis adviesgesprek bij Essink in Eindhoven

Wanneer er tijdens het sporten of in andere gevallen lichamelijke klachten ontstaan, biedt Essink de mogelijkheid voor een gratis advies gesprek van onze in huis Fysiopraktijk. 

Wecare Health Fysiotherapie verbonden aan Essink Sportcentrum neemt spoedig contact met je op wanneer je onderstaand formulier invult.

Tijdens het adviesgesprek worden de klachten kosteloos geëvalueerd en advies gegeven t.a.v. de sportbelasting.

 

Wil je een afspraak maken? Meld je aan voor een Gratis Adviesgesprek

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Een van onze fysiotherapeuten neemt contact met jou op om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.

Contact

Essink Sportcentrum
Toon Schroderlaan 2
5644 HS Eindhoven

040 211 5639