5-Tips om blijvend een beter figuur en conditie te bereiken!


VES: Vereniging Exclusieve Sportcentra

De Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) is een overkoepelende fitnessorganisatie waarbij de 100 beste sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten. Als lid van een VES Sportcentrum sta jij centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en dat jij de aandacht krijgt die je verdient!

Jij krijgt de garantie van onze vijf servicebeloften

  • Wij ontvangen jou met een glimlach: het spreek eigenlijk vanzelf dat wij jou altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien jou namelijk heel graag en dat voel je!
  • Wij kennen jou als persoon: bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij jouw verwachtingen waarmaken.
  • Wij geven jou positieve energie: elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.
  • Wij stimuleren je om jouw doel te behalen: samen met jou bekijken we de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, beste en prettigste training is om jouw doel te behalen.
  • Wij bieden jou een plezierige, veilige en schone omgeving: jouw gezondheid en welbevinden staat centraal, aan de hand van strenge kwaliteitseisen.
  • Je bent welkom in alle 100 VES sportcentra in Nederland!
     

Ervaar het zelf met 7 Dagen Gratis Fitness

Start met 7 Dagen Gratis Fitness. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Contact

Essink Sportcentrum
Toon Schroderlaan 2
5644 HS Eindhoven

040 211 5639