5-Tips om blijvend een beter figuur en conditie te bereiken!


Body & Mind bij Essink in Eindhoven

Je kunt verschillende vormen van Yoga uitvoeren bij Essink Sportcentrum. Kom heerlijk tot rust tijdens de lessen en creëer een gezonde balans tussen lichaam en geest.

De verschillende vormen

 • Body Balance: een body & mind groepsfitnessles. Deze les maakt gebruik van het traditionele Yoga en Tai Chi. Onderdelen van Body Balance zijn gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie, waardoor je kracht, ontspanning en lichaamshouding verbetert.
   
 • Yogalates: zorgt voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Door regelmatige oefening zal je houding verbeteren, zal je rechter gaan zitten en soepeler en gracieuzer bewegen. Verbeterde longinhoud en circulatie door de diepe en gezonde manier van ademhalen is nog een belangrijk voordeel. Verder worden de buik- en rugspieren versterkt en houding, evenwicht en controle over het lichaam verbeterd.
   
 • Yin Yoga: vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In Yin Yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.
 • Power Yoga: een krachtige vorm van yoga die zowel lichamelijke als mentale voordelen heeft. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht, conditie en souplesse, maar tegelijkertijd geeft de les balans, rust en energie. Het is een uitstekende manier om een sterk en gezond lichaam te krijgen.
   
 • Yin Yang yoga: actieve, dynamische bewegingen (Yang) worden afgewisseld met verstillende houdingen (Yin) die net als in de Yin lessen langer aangehouden worden. De Yang in de bewegingen is gericht op de spieren en zorgt voor een krachtig vitaal lichaam.

 

Maak kennis met een Gratis Proefles

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Contact

Essink Sportcentrum
Toon Schroderlaan 2
5644 HS Eindhoven

040 211 5639