5-Tips om blijvend een beter figuur en conditie te bereiken!


Groepslessen bij Essink in Eindhoven

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk; groepslessen passen misschien wel veel beter bij jou! Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen.

Ruime keuze uit groepslessen

Bekijk alle groepslessen en de bijbehorende tijden in het groepslesrooster

Bij Essink Sportcentrum kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen, waaronder:

 • Total Workout: Een gevarieerde les, met aandacht voor uithoudingsvermogen en vetverbranding en krachtoefeningen. Door het aanbieden van verschillende opties kun je in deze les op ieder niveau meedoen. 
 • Spinning en RPM: Flink werken aan conditie. Hoge vetverbranding en snel resultaat. Door de hartslagmeter Activio blijft iedereen trainen op zijn/haar eigen niveau! Ga het parcours op met je inspirerende instructeur die ervoor zorgt dat je elke les weer je grens opzoekt, verlegt en overwint. 
 • Zumba en Bodyjam: Energieke les met lekkere muziek, dansen en bewegen. De perfecte manier om in vorm te komen en helemaal uit te dak te gaan. De nadruk ligt op plezier terwijl de intensiteit toch zeker niet onderschat mag worden. Let op: Fridaynight Fever; Inclusief drankje! 
 • Bootcamp: Lekker buiten sporten in zomer en winter. Voel je sterk, strak en krijg energie. De mooie groene omgeving van de Genneper parken leent zich uitstekend voor Bootcamp! 
 • Boksfit: Een recreatieve, maar intensieve training, gericht op kracht en uithoudingsvermogen. Er wordt niet hard geslagen en nooit op het hoofd; het gaat puur om de sportiviteit. De lessen zijn gericht op bokstrainingen, niet op bokswedstrijden.
 • Buikspierkwartier: Aandacht voor de buikspieren!
 • Aqua Shape / Power: De weerstand van het water en de oefeningen zorgen voor een totaaltraining van het lichaam. In het water ben je gewichtsloos en komen er bijna geen krachten op knieen en enkels waardoor de les uitermate geschikt is voor sporters met blessures. Onderschat de les daardoor niet, het is pittig genoeg om back in shape te raken! 
 • Body Shape: Houd je lichaam fit! Dit is een low-impact les zonder danspasjes waarbij het accent ligt op het versterken van de belangrijkste spiergroepen. Met behulp van handgewichten of eigen lichaamsgewicht wordt de weerstand op de spieren opgevoerd om je lijf sterker te maken. 
 • Body Pump: Dit is de les die je spieren versterkt en je snel in shape brengt. Door de beste krachtoefeningen en het gebruik van barbells met jouw eigen gewichtskeuze inspireren profressioenle instructeurs jou om de resultaten te behalen waar je naar streeft. 
 • Taebo & Combat: Krachtige cardio workouts waarbij je helemaal los komt. Geïnspireerd op Oosterse vechtkunst en ondersteund door goede muziek.
 • Functional training / UX Cross: korte, krachtige, small group training van 30 minuten onder leiding van een professionele instructeur die iedereen op zijn/haar niveau coached en hard laat werken.
 • Power Yoga, Yin Yoga, Yin Yang Yoga, Yogalates en Bodybalance:  Een breed scala aan Body & mind lessen wordt aangeboden binnen de club, zie voor meer info de Body & Mind pagina.


Bekijk alle groepslessen en de bijbehorende tijden in het groepslesrooster

Speciale openingstijden tijdens Pasen:
1e Paasdag: gesloten
2e paasdag: 08:30 - 13:00 geopend
lessen:

08:45 - 11:45 kidsclub
09:00 Cycling
09:15 Total Workout
10:00 buikspierkwartier 
10:15 Bodybalance
10:15 Bodypump
10:30  UX Cross 

 

Stel niet uit, maak kennis met 7 Dagen Gratis Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Contact

Essink Sportcentrum
Toon Schroderlaan 2
5644 HS Eindhoven

040 211 5639