5-Tips om blijvend een beter figuur en conditie te bereiken!


Zwemmen bij Essink in Eindhoven

In het zwembad van Essink worden verschillende activiteiten gegeven. Als ouder kan je de ontwikkeling van het leren zwemmen van jouw kind goed volgen, vanuit ons sportcafé heb je namelijk zicht op het zwembad. Gratis proefles of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Bekijk de lestijden van het zwemmen.

Schrijf online in

 

Zwemles ABC Diploma

De laatste 40 jaar heeft Essink Sportcentrum reeds 15.000 zwemdiploma’s mogen uitreiken aan jong en oud. Ons zwemonderricht heeft veel succes door de persoonlijke aandacht die wij kunnen geven. Wij geven les aan groepjes van 8 kinderen, waarbij een ervaren zwemonderwijzer met de kinderen in het water gaat om een half uur doelgericht les te geven.

Essink Sportcentrum heeft voor de zwemlessen een uniek 8-stappenplan ontwikkeld. Plezier, afwisseling en veiligheid staan daarin centraal. Voor elke stap krijgen de kinderen een beloning. Zo gaan de kinderen heel graag naar de zwemles.

KOSTEN VAN HET ABC ZWEMMEN:

- Zwemles € 35,- per maand, 1x per week 30 min les.
- EasySwim Pro (t.w.v. 54,95): € 49,95 bij inschrijving van zwemles.
- Inschrijfkosten: € 21,- (inclusief ledenpas en dolfijn)

Babyzwemmen

Met plezier en watergewenning verbetert babyzwemmen de motoriek en balans van jouw kind. Met een watertemperatuur van 32 graden en door de kleine groepjes zijn de omstandigheden ideaal. Als jouw baby 7 weken oud is, kun je al beginnen, tot de leeftijd van ca. 2 jaar. Verschil met de andere lessen is het feit dat je nu zelf met jouw baby het water in gaat. De baby draagt tijdens het zemmen een zwemluiertje, welke bij ons verkrijgbaar zijn tegen een kleine vergoeding.

Peuterzwemmen

Lessen voor peuters van 2 en 3 jaar gericht op het watervrij maken, drijven op de rug en buik en de eerste beginselen van het leren zwemmen. Dit alles op een speelse manier en aangepast aan de belevingswereld van het kind. Het lesgeven gaat in kleine groepjes is, zodat we onze aandacht goed kunnen verdelen. De lessen zijn op maandag- en vrijdagochtend. De zwemlerares kan u na een proefles altijd advies geven.

Vrij zwemmen en Privéles

Even lekker ontspannen in het zwembad. Het water is lekker warm en je kunt overal staan in het bad ( 1,30m diep). Het zwembad is voor alle leden tijdens het 'vrij zwemmen' gratis te gebruiken. Tijdens het vrij zwemmen hebben kinderen geen toegang tot het bad.

Ook voor privélessen kunt u terecht bij Essink Sportcentrum. Als u aangeeft welke tijdstippen u beschikbaar bent, kijken wij of er een instructeur beschikbaar is. Privélessen worden in sets van vijf verkocht en vervolgens in overeenstemming gepland. 

Groepslessen Aqua Shape / Power

De aqua shape en aqua power groepslessen zijn gericht op het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen. De weerstand van het water en de oefeningen zorgen voor een totaaltraining van het lichaam. Door de opwaartse druk van het water zijn de oefeningen echter minder belastend voor de gewrichten. Dit betekent niet dat de lessen daardoor minder zwaar zijn; het is een actieve les om je conditie te verbeteren en je spierkracht te vergroten!

Gratis proefles of meer informatie?

Vul dan even onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Contact

Essink Sportcentrum
Toon Schroderlaan 2
5644 HS Eindhoven

040 211 5639